VEGHEL | Onkruid wieden, een band plakken, samen je administratie op orde brengen, een potje koken, of een lamp ophangen. “Vaak horen we dat mensen die een dierbare verloren hebben altijd maar weer vrienden en familie moeten vragen voor allerlei praktische klussen”, aldus Tineke, vanuit haar praktijk. Juist voor deze mensen zou het zo fijn zijn om eens bij te praten met een goede vriend zonder tussendoor allerlei klusjes te moeten doen.

Daarom sloegen Annette en Inge van New Mourning en Tineke van Praktijk Verliesbegeleiding de handen ineen en geven zij op zondag 25 juni om 13.00 uur het startsein voor Stichting Griefbusters.
Een initiatief speciaal voor inwoners van gemeente Meierijstad en omgeving.

“Met een zomerse picknick organiseren we op zondag 25 juni de kick-off voor de stichting in het weiland aan de Weievenseweg 37 in Sint Oedenrode. Vanaf 12.00 uur starten we met de picknick, die ongeveer tot 15.00 uur gaat duren. Heb jij een dierbare verloren en zou je graag naar de picknick willen komen meld je dan aan door een mail te sturen naar info@griefbusters.nl“, zo laten de dames weten.

Griefbusters is op zoek naar vrijwilligers die hun handen uit de mouwen willen steken (Meierijstad en omgeving).

Nieuwsgierig geworden, kijk dan op onze site www.griefbusters.nl

Bron: Kliknieuws d.d. 5 juni 2017

Pin It on Pinterest

Share This